Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Κερδίστε χρήματα Εργασία από το σπίτι - Επιχειρήσεις - επιχειρηματικές ιδέες

Κάθε μέρα όλο και περισσότεροι άνθρωποι ψάχνουν να μάθουν πώς να κάνουν τα χρήματα γρήγορα. Οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν αρχίσει να το λογαριασμό για να έχετε μια εργασία 40 ωρών την εβδομάδα για 40 χρόνια και αυτό δεν είναι ο ιδανικός τρόπος για να ζήσουν.

Ξεκινήσαμε αυτό το site για να επισημάνω ορισμένα από εναλλακτικούς τρόπους οι άνθρωποι μπορούν να παράγουν εισόδημα μέσω του μάρκετινγκ θυγατρικών, πώληση ηλεκτρονικών βιβλίων, ακόμη και από την επένδυση στο χρηματιστήριο. Μη διστάσετε να εξερευνήσετε τις ιδέες σε αυτό το site, είστε ευπρόσδεκτοι να συμμετάσχετε στις συζητήσεις κάτω από κάθε άρθρο ή να προτείνουν μια ιδέα που δεν έχει ακόμα σκεφτεί ...

Πώς να κάνει τα χρήματα με το MLM (Multi Level Marketing) Είναι γνωστό ότι το 10% των εκατομμυριούχων πολλοί Αμερικανοί τα τελευταία 10 χρόνια, κάνει τα χρήματα από την οικοδομική δραστηριότητα και τις εταιρείες εμπορίας δίκτυο με βάση το είδος MLM.Even ο πιο διάσημος εκατομμυριούχος Robert Kiyosaki, Donald Trump και ο Τόνι Ρόμπινς πει κατ 'οίκον βασισμένη επιχείρηση, προγράμματα μάρκετινγκ κάθε είδους και τύπου MLM θα αυξηθεί σε μεγάλο βαθμό την επόμενη δεκαετία.

αξιοσέβαστη Forbes αναφέρει ότι σήμερα κατάστημα και τα ακόλουθα επόμενα χρόνια ένα απίστευτο αριθμό των 79 εκατ. ευρώ ή των επιχειρήσεων που υπάρχουν στην Αμερική, όλα βασισμένα σε αυτόν τον τύπο μάρκετινγκ MLM. Σίγουρα το MLM επιχειρηματικό μοντέλο δεν ταιριάζει σε όλους. Υπάρχει πάντα μια πτωτική τάση των κερδών, ακόμη και την πτώχευση των τάσεων κατά τα πρώτα 3-4 χρόνια της επιχείρησης, αλλά ακόμα εκατομμύρια των ανθρώπων που έρχονται για να αναπτύξουν μια επιτυχημένη επιχείρηση MLM.

περιοδικό Entrepreneur εκτιμά ότι η βιομηχανία εγχώριων επιχειρήσεων στις ΗΠΑ μπορεί να πάει πάνω από 420 εκατομμύρια δολάρια το χρόνο, πάνω από τη φαρμακευτική βιομηχανία, διατροφική, καταναλωτικά αγαθά, ακόμα και σε συνδυασμό. Λαμβάνοντας μέση ετήσια κέρδη, με έδρα στο εσωτερικό της βιομηχανίας, χτισμένο σε αυτό το είδος της επιχείρησης MLM μπορεί να φτάσει 65.000 δολάρια.

Μετά την παγκόσμια κρίση και οικονομική αβεβαιότητα, έχουν γίνει πολλές απολύσεις και αναστοχασμό των επιχειρήσεων, έτσι ότι η νέα στρατηγική να δώσει μια αξιοπρεπή ζωή, έτσι στο σπίτι των επιχειρήσεων έχουν γίνει την πάροδο του χρόνου ένα επιπλέον εισόδημα εκτός του πρωτογενούς εισοδήματος. Αυτοί οι άνθρωποι συνέχισαν να αυξάνονται σε αυτήν την επιχείρηση MLM, ως πάρεργο, μαζί με μια εργασία που δημιουργούν ένα εγγυημένο εισόδημα.

λοιπόν, τι ακριβώς χρειάζεται για να είναι επιτυχής στην επιχείρηση μάρκετινγκ δικτύων (MLM). Οι περισσότεροι εμπειρογνώμονες τείνουν να συμφωνήσουν με τις ακόλουθες προδιαγραφές:

1. πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για ένα «δίκτυο» με τους ανθρώπους με καθαρό μυαλό και εστίασε σε αυτό που παράγουν. Οι άνθρωποι που ενώνουν αυτές τις MLM δίκτυα που αποτυγχάνουν να κάνουν τίποτα, να πάει οπουδήποτε επιχειρήσεις. Σίγουρα ο τρόπος να παραχωρήσει είναι να εμπλακεί στην κατασκευή του δικτύου σας και εμμέσως της επιχείρησής σας. Τώρα είναι κατανοητό ότι αυτό δεν σημαίνει ότι πρέπει να γίνει ότι προσβλητικά ή θυμωμένος με τους φίλους ή μέλη της οικογένειας που πωλούν τα προϊόντα τους, αντίθετα, MLM είναι μια επιτυχημένη επιχείρηση με την επιτυχή και αισιόδοξο όραμα προοπτικές. Δεν συνιστάται αρχικά να επιλέξει τους ανθρώπους που υπογράφουν επάνω για να είναι αυτές με τις οποίες να πωλούν τα προϊόντα χωρίς τη βεβαίωση ότι η επιχείρηση διαθέτει δυναμικό ανάπτυξης MLM, που δεν συνιστάται. Αυτό σημαίνει ότι η δικτύωση των επιχειρήσεων πώλησης στάση. Πρώτη είναι εγγεγραμμένοι στο δίκτυο συνιστάται σε εκείνους που αναπτύσσουν περαιτέρω το δίκτυο, εκτός από τη δική της κατανάλωση. Ότι οι άνθρωποι με όραμα αισιόδοξη για την ανάπτυξη και επέκταση του δικτύου MLM, η οποία παρακολουθεί τις επιχειρήσεις ως πιθανή, όχι ως καταναλωτής.

2. Πρέπει να έχετε κάποια γνώση της εμπορίας, ή να είναι έτοιμοι να μάθουν κάτι καινούργιο. Το Διαδίκτυο ήταν μια ευλογία για εκείνους που ήθελε να τρέξει μια τέτοια επιχείρηση. Πηγαίνουν τις ημέρες όταν είχαν μελετήσει όλα τα έγγραφα στο πεδίο, τις διαφημίσεις και τις επιστολές για τη δημιουργία δικτύου MLM ηγέτη. Έτσι το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να γνωρίζουμε τον τρόπο με τον οποίο οι άνθρωποι εκθέτουν τις επιχειρήσεις και να αναλύσουν το μήνυμα πήρε να πει εάν ένα πιθανό σύντροφο που επιδιώκει τέτοια επιχείρηση ή απλά έχοντας μια συνομιλία μαζί σας όσον αφορά. Πρέπει επίσης να γνωρίζουν την προσωπική φιλοδοξία του ανθρώπου, να προετοιμάσει τον άνθρωπο για έναν αρχάριο στη συνέχεια να γίνει μια κερδοφόρα επιχειρηματικό εταίρο. Οι περισσότερες μεγάλες εταιρείες MLM δίκτυο εμπορίας, οι άνθρωποι πρόσληψη και ένας αρχάριος επίπεδο, προσφέροντας στήριξη και υποστήριξη για όλα τα επίπεδα της συνείδησης. Αλλά, όπως είπα παραπάνω, συνιστάται να ψάξουν για τους ανθρώπους που μπορούν να αναπτύξουν την επιχείρηση? Κάποιον που εμπιστεύεστε, θα προχωρήσουν οι επιχειρήσεις MLM .

3. Πρέπει να είστε έτοιμοι να δουλέψουν σκληρά. Πολλοί άνθρωποι να συμμετάσχουν σε τέτοιου είδους επιχειρήσεις και την ελπίδα που θα εμπλουτίσουν γρήγορα. Η πραγματικότητα είναι ότι οι περισσότεροι δεν είναι έτοιμοι να στηρίξουν μια τέτοια επιχείρηση. Για την επιτυχία θα πρέπει να έχετε πρώτη ευκαιρία και τις δυνατότητες. Πολλά χρήματα τρέχει σε μια τέτοια επιχείρηση και να πάρετε τα χρήματά σας, εάν εργάζεστε σκληρά, ειδικά κατά την έναρξη της επιχείρησης. Έτσι, είναι πολύ σημαντικό να αποτελεί η επιμονή, η φιλοδοξία και ένα ελάχιστο πακέτο γνώση του marketing.

4. Θα πρέπει να εμπιστεύονται τα προϊόντα που διατίθενται προς πώληση. Αυτό πρέπει να είναι προφανές, αλλά πρέπει να πούμε ούτως ή άλλως. Αν γίνετε μέλος μια τέτοια επιχείρηση, βεβαιωθείτε ότι είστε σίγουροι για τα προϊόντα της εταιρείας, πρέπει να συνιστάται στους άλλους. Μεταξύ άλλων, θα εγγυάται την επιτυχία και τον τρόπο που αναπτύσσουν τις συναντήσεις σας με τους δυνητικούς εταίρους. Είναι σημαντικό το πώς μιλάς, ο χρόνος για την περιγραφή του προϊόντος και η προσέγγιση της περιγραφής. Αν κάνετε προσφορά με ενθουσιασμό και αισιοδοξία, η επιτυχία είναι μεγαλύτερη.

Εάν αναγνωρίσετε τον εαυτό σας ως το πρόσωπο που ορίζεται παραπάνω, τότε έχετε όλα όσα χρειάζεστε για να υπογράψουν ή να ξεκινήσει μια τέτοια επιχείρηση MLM δίκτυο.Η ερώτημα τώρα είναι να είναι η εταιρεία στην οποία μπορώ να συμμετάσχω; Αναζήτηση στο Διαδίκτυο εξαρτάται από σας, όπως εταιρείες, υπάρχουν πολλά, αλλά πρώτα στοχαστές στα προϊόντα τους. Συγκεκριμένα, το PCT μην ξεχνάμε 4.

Ορισμένα παραδείγματα:

AVON (μακιγιάζ και καλλυντικά) Pyxism (Διακοπές Διακοπές Προσφορές) Mary Kay (καλλυντικά) Melaleuca (προϊόντα ομορφιάς) της Herbalife (προϊόντα απώλειας βάρους) Lifepath Απεριόριστα (προσωπική ανάπτυξη μαθημάτων) Calivita (συμπληρώματα διατροφής) Πώς να κάνει τα χρήματα με το Twitter

Κάθε φορά που βρίσκετε μια νέα κοινωνική ιστοσελίδα, ψάχνουμε να δούμε τι δυνατότητες προσφέρει στους χρήστες. Έχουμε την τάση να υποστηρίζουν ότι ένας ιστότοπος κοινωνικής δικτύωσης έχει να προσφέρει αμέτρητες δυνατότητες της δραστηριότητας του χρήστη. Εντάξει, το Twitter είναι ένα τέτοιο χώρο. Twitter είναι ένα πολύ δημοφιλές site που έχει αποκτήσει δημοτικότητα με κάθε μέρα που περνά. χρήστες του Twitter

είναι συνεχώς "πρέζα" (τσίμπημα) τα άλλα μέλη της οικογένειας, φίλους, συνεργάτες ή ακόμα και αγνώστους. Φαίνεται ότι στο Twitter δεν έχει σημασία η ηλικία, ανεξάρτητα από την υπόθεση, ο καθένας έχει ένα λογαριασμό στο Twitter. Και υπάρχουν πολλοί που κάνουν τα χρήματα από αυτό. Ναι, πραγματικά μπορεί να κάνει τα χρήματα με το Twitter.

Ελάτε και εσείς τα πολλά που το κάνετε αυτό για μια στιγμή και να το κάνουμε με επιτυχία. Δεν μπορούν να γίνουν εκατομμυριούχοι εν μία νυκτί, αλλά εκτιμάται ότι στο Twitter σας δίνει την ευκαιρία να κερδίσετε έξτρα μετρητά μεγάλη.

Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να κάνουν πραγματικά χρήματα με το Twitter. Πριν ξεκινήσετε, θα πρέπει να έχετε πολλές επαφές, τόσο περισσότερο τόσο το καλύτερο. Ας υποθέσουμε ότι τους πρώτους δύο μήνες από τότε που έχετε δημιουργήσει το λογαριασμό σας, κατάφερε να προσελκύσει 20.000 «οπαδούς», δηλαδή οι άνθρωποι που παρακολουθούν με ενδιαφέρον και δραστηριότητα tweets σας. Έτσι, αν προωθηθεί ένα προϊόν ή υπηρεσία που έχει ως στόχο να κερδίσουν χρήματα από τους πελάτες, στη συνέχεια να λάβει υπόψη ότι σε περίπου 1% των 20.000 θα γίνουν πελάτες σας. Αυτό σημαίνει ότι 200 ​​πελάτες κέρδος από το Twitter.

Νομίζω ότι είναι σημαντικό να ακολουθείτε μια ενδιαφέρουσα τάση από την αρχή, να «τσιμπήσετε» με ενδιαφέρουσες πληροφορίες, όπως οι οπαδοί σας να συγκεντρωθούν γρήγορα. Μείνετε σε επαφή όσο το δυνατόν περισσότερο με τους οπαδούς σας και να διατηρήσουν μια καλή σχέση μαζί τους.

Δημιουργήστε μια σελίδα Twitter που περιγράφουν την υπηρεσία ή τα προϊόντα που προωθούνται, τόσο εντελώς δωρεάν, και στη συνέχεια να αναζητήσει τις εταιρείες του Διαδικτύου να γίνουν συνδεδεμένες. Πολλές θυγατρικές εταιρείες αποδέχονται. Οι εταιρείες αυτές προσφέρουν ευκαιρίες για την πώληση των προϊόντων τους, το ποσοστό προς πώληση. Βρείτε τα καλύτερα και τα ταξινομήσουν. Περιμένετε για την ανταπόκρισή τους, θα ελέγχουν την σελίδα στο Twitter και στη συνέχεια, βεβαιωθείτε ότι θα προσφέρει τις καλύτερες ευκαιρίες για την πώληση των προϊόντων τους. Μόλις γίνει αποδεκτή στο σύστημα θυγατρικών, μπορείτε να αρχίσετε να πουλάτε τα προϊόντα. Προφανώς

μην ξεχνάτε ότι όλα αυτά πηγαίνει καλύτερα αν προωθείται από τη σελίδα και άλλες λύσεις από τα tweets που χρησιμοποιείτε στο Twitter. Οποιαδήποτε backlinks, κάθε νέα ευρετηρίασης Google είναι για το όφελός σας και αυξάνει την δημοτικότητά σας.

Στο Twitter, μπορείτε να στείλετε μια αγγελία ελκυστική επιχειρηματική ευκαιρία, μέσω των οποίων να πωλούν τα προϊόντα σας για να προσελκύσουν την προσοχή των διώκτες σας, όπως πολλές πωλήσεις να κάνουν περισσότερα χρήματα. Ενώ το Twitter είναι ένα από τα πρώτα μεγαλύτερη κοινωνική δικτύωση πύλες, την τέταρτη δυνατότητα να την προσοχή των πελατών σας είναι ολοένα και αυξάνεται. Μπορείτε επίσης να εμφανίσετε συνδέσεις από ορισμένες εταιρείες να πληρώσουν για τους επισκέπτες να κάνουν κλικ, χωρίς να προβούν σε πωλήσεις, αλλά αυτό είναι σπάνιο.

Εν κατακλείδι, το μάρκετινγκ θυγατρικών είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα σήμερα, κάτι που ορισμένοι κάνουν πολλά χρήματα. Και εκμεταλλευόμενοι τη δύναμη του Twitter και του σελίδα ότι είστε μια ελεύθερη προσφορά, οι πιθανότητες επιτυχίας είναι υψηλότερες. Τα πάντα είναι να είναι σοβαρά και να προσελκύσει περισσότερους διώκτες, επειδή είναι μεταξύ άλλων οι πελάτες σας.

Πώς να κάνει τα χρήματα στο Twitter RevTwtRevTwt είναι μια πλατφόρμα που ασχολείται με το CPC (κόστος ανά κλικ) και σας επιτρέπει να κάνετε τα χρήματα "tweets" τοποθεσίες που για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με το "tweets" Twitter δημοσιεύσεις σας βάλει στο Twitter σελίδα σας. Εγγραφείτε για ένα λογαριασμό και θα ελέγχει RevTwt προφίλ σας στο Twitter. Μετά από αυτό, θα σας επιτρέψει να τοποθετήσουν τις διαφημίσεις για διάφορα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους στο Twitter σας. Κάθε φορά που κάποιος κάνει κλικ σε αυτές τις διαφημίσεις, μπορείτε να κερδίσετε χρήματα.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε προστατεύσει τα χρήματά σας με Forex Trading - Μάθετε πώς να το εμπόριο σε απευθείας σύνδεση

Είτε είστε καινούργιος στο online συναλλαγών, ή είστε ήδη χρήστης των online συναλλαγών της αγοράς, πρέπει να ξέρετε ότι υπάρχουν πολλά χρήματα που μπορείτε να τους κερδίσετε μέσω του σε απευθείας σύνδεση Forex αγορά εμπορικών συναλλαγών. Παρά το γεγονός ότι η άμεση συναλλαγή με πραγματικά χρήματα δεν συνιστάται για αρχάριους ή αυτούς που δεν έχουν ακόμα εισαχθεί σε διαπραγμάτευση σε απευθείας σύνδεση πριν, μπορείτε να μάθετε πολύ γρήγορα με μια μικρή help.What είναι Forex Trading; Forex Trading είναι η αγορά και πώληση νομισμάτων. Πολύ με τον ίδιο τρόπο, μπορείτε να αγοράσει ή να πουλήσει μετοχές στο χρηματιστήριο και οι έμποροι νομίσματος μπορεί να αλλάξει αυτό το αγόρασε. Αν έχετε ποτέ αντικείμενο διαπραγμάτευσης στο χρηματιστήριο, δεν θα πρέπει να έχουν κανένα πρόβλημα επίλυσης συναλλαγές Forex.

Ο στόχος είναι να αλλάξετε το νόμισμα συναλλαγών Forex σε ένα νόμισμα που αγοράζονται σε άλλα νομίσματα με την ελπίδα ότι το νέο νόμισμα θα αυξηθεί σε αλλαγή της τιμής. Είτε είστε νέος στο χώρο, ή επαγγελματίας, θα βρείτε πολύ ενδιαφέρουσα και διασκεδαστική ακόμα και μερικές φορές. Ανταλλακτική αξία είναι πάντα αναφέρονται σε ζεύγη, για παράδειγμα, το USD / JPY ή GBD / USD. Ο λόγος για αυτό είναι επειδή ο σύντροφός σας θα αγοράσει πάντα ένα και να σας πουλήσουν κάτι.

Συνιστάται μέχρι ένα πακέτο πληροφοριών που θα κάνουν αρκετά για το εμπόριο λογαριασμό πραγματικών χρημάτων για να επιτρέψει "DEMO" που μπορείτε να αγοράζουν και να πωλούν το νόμισμα χωρίς να χάσει τίποτα, μόνο να αποκτήσουν εμπειρία.

Επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μου για περισσότερες πληροφορίες >> / ltC3jB



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.